pátek 22. října 2010

He's Just Not That Into You.

Čím víc mám času, tím míň toho udělám. Znáte to? Je to divné, ale je to opravdu tak. Poslední dobou mám tolik času a za celý den neudělám téměř nic, co bych udělat chtěla, nebo spíš měla. Achjo :) Nejhorší je, že si neudělám čas ani na věci, které jsme dříve dělala velmi ráda a velmi často, jako například sledování různých filmů a seriálů. Včera jsem se tedy koukla na film "Až tak moc tě nežere" a musím říct, že se mi opravdu hrozně moc líbil. Jak hvězdé obsazení (které je opravdu skvělé), tak celý příběh(o kterém jsem pak i celkem přemýšlela). Viděli jste někdo tuto romantickou komedii? :)

Na to, jak zvětšit fotky jsem možná přišla, ale jelikož jsou mé fotky až příliš velké, tak na blogu byly také až příliš velké. Takže jsem to zatím nechala tak, jak to je. Ale nebojte, budu na tom dále pracovat!!!

Využila jsem dnešního dne, kdy bylo hezky (teda spíše se zdálo, že je hezky.. ono zas tak hezky nebylo.) a udělala se sestrou venku pár fotek. Mám z toho takovou dobrou náladu :) A zítra nejspíš navštívím Prahu, tak snad pořídím věci, které sháním.:) Krásný večer přeji.

8 komentářů:

  1. he's just not that into you is a great movie :)!

    where are you from?

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je vážně krásný outfit! Miluju šátky ve vlasech!
    Ten film jsem neviděla, ale už ho stahuji :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ten film je skvělej! A máš moc hezké kalhoty :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Katy : určitě stáhni, stojí za to :-)
    Děkuju Baru :-) a Všem také moc moc děkuju! ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Super šátek ve vlasech, moc se mi líbí tehle styl.
    Děkuji za pěkný komentář na mém blogu. :-)

    OdpovědětVymazat