pondělí 18. října 2010

My beautiful weekend.

Konečně zase mohu říct, že jsem si užila víkend. A nestrávila jsem ho s nikým jiným, než s mým Tomáškem :) Tolik jsme toho stihli...pařili, tančili, pili, byli na bowlingu a hokeji, ja ho sledovala jak hraje fotbal a jak dává gól!, cpali se vším možným, byli na zmrzlině, váleli se v posteli, koukali na filmy, napůl snědli česnečku a pizzu, poseděli s přáteli, plánovali, fotili se, smáli se... atd.,atd.... :-) A jak tento nádherný víkend skončil? jednoduchou větou: Děkuju za krásný víkend, lásko.

A co Váš víkend? :-) A ještě bych ráda věděla, jak se dají fotky zvětšit. Mám to nastavené na velké fotky, fotografie jsou veliké a stejně se vloží jako malé. Děkuji za každou radu :-)

2 komentáře:

  1. ježíš, ty crocsy se srdíčky jsou překrásné!!!
    Achjo, taky bych chtěla zase někdy prožít takovej krásnej víkend.. Hrozně Ti to přeju-je skvělý, že to spolu máte (opět) takhle hezký!:)
    Jani, jestli sleduješ Neon mist, tak ta v jednom ze svých článků- v komentářích- psala odkaz, kde se ta velikost fotek na blog nastavuje. Zkus to prozkoumat a až na to přijdeš-dej určitě vědět!!:P

    OdpovědětVymazat