pátek 22. října 2010

Winter is here.




Zima nám klepe na dveře. Přijde mi, že se blíží až moc rychle. Co si pamatuji, tak první sníh vždy padal až po 11.11, kdy nám ho přivezl Martin na bílém koni :). Já včera, když jsem byla dvakrát nachvilku venku se psem, tak na mě začaly padat malinkaté vločky, nebo dokonce kroupy, no. Nejhorší na tom všem je, že na ni nejsem vůbec vybavena! Minulou zimu jsem měla snad troje boty a ve všech mi stejně byla zima! Letos jsem si řekla, že si koupím boty, ve kterých mi nebude zima ani při dvouhodinovém koukání na hokej! Tak! A proto zítra jedu do Prahy, abych tam koupila další vybavení na zimu :)
Takže. Co mi doufám letos nebude chybět v mém zimném šatníku? 1) Parka. Buď tato, nebo černá. A hlavně s pořádným kožuchem :) 2) Límec. Přemýšlela jsem o černé, ale mám černou koženou bundu, tak nevím jestli nezvolit spíše světlejší provedení, hm? :) 3) Palčáky! Je mi jedno v jaké barvě, hlavně pořádně teplné a roztomilé :)) 4) Čepice. Já teda jendu mám(H&M), černou, ale klidně bych brala ještě jednu. Třeba nějakou světlejší. Čepice v zimě nosím velmi ráda!! :)



10 komentářů:

  1. i'm not very happy about the forthcomming winter... but your choices will make the season absolutely warm and cosy!

    OdpovědětVymazat
  2. Máš styl :) Sluší Ti to :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nesnáším zimní oblečení, protože nemyslíš ráno když vstaneš a venku je zima, na to aby ti to slušelo, ale na to aby ti bylo teplo, netáhlo na záda, na uši,.. takže prochodím zimu v nejteplejším svetru (a přiznejme si že tyhle věci nejsou zrovna módní kousky) atp. :-/

    OdpovědětVymazat
  4. Simbli: Souhlasím s Tebou, Baru. Také nemám moc ráda zimu, protože chodíš pořád zabalená a vlastně ať si oblékneš cokoli, tak Ti je stejně zima:-( A ještě v zimní bundě vypadám jak balík >:-( Ale zas v zimě ráda nosím právě čepici a rukavice :-)
    Jinak Všem opět moc děkuju!! :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Parka je super! Mám jednu co má ovčí kožíšek všude uvnitř, nejsem zrovna fanda kožichů na kapuci, a je v ní úžasné teplo!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Čepice - to máme společné .. mám je hrozně ráda :)

    www.my5thavenue.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. už jen z tý fotky na mě leze zima.. :/ :DD

    OdpovědětVymazat