sobota 6. listopadu 2010

Give me your heart, give me your soul...

...to je část písně, kterou jsem si hrozně oblíbila a poslouchám ji pořád dokola.Má hrozně jednoduchý a pořád opakující se text, ale mám to spojené s jedním okamžikem, na který nezapomenu ;).....
Tento týden, přesněji teda od minulé neděle, tu byl sekáč. Je tu vždy na 5 dní. Nejlepší to tam je v neděli a hlavně ve čtvrtek, kdy je vše pouze za 10 korun... teda až na ty šílené počty lidí! To je neuvěřitelné! Občas se až divím, jak lidé dokáží kvůli kusu "hadru" za tak malou cenu vyvádět. V neděli jsem tam nebyla. Po velkém váhání jsem se rozhodla, že pojedu s přítelem na návštěvu jeho milované babičky :) No, ikdyž jsem na to pořád musela myslet...dokonce se mi o tom i zdálo! Co je ještě divnější, že jsem tam nešla ani v pondělí, dokonce ani v úterý.. až ve středu. Ale nic moc, jediné co se mi tam líbilo byla šedivá parka, kterou jsem tam nakonec nechala a doufala, že tam bude ve čtvrtek za 10 korun. Nebyla. Ale něco málo jsem si odtamtud přece jen odnesla;)( silonky, čepici, triko, mikinu, bundu, límec, tílko,...)... a už se těším na další, který bude už velmi brzy! Tentokrát nevynechám jediný den!! :))Dnes večer je ples, který začíná plesovou sezónu. Včera jsem konečně sehnala všechny lístky, co jsem chtěla (ale už nikdy víc!!). Moc se těším, miluju plesy. Všichni vypadají báječně a je tam moc příjemná atmosféra. Canon beru samozřejmě s sebou! Tak snad se mi podaří nějaké pěkné fotky udělat. Pá.

14 komentářů:

  1. Ten kabátek je tedy odvážný jen co je pravda. Moc hezký, ale já bych si ho, obzvlášť v Náchodě, netroufla na sebe vzít. Jinak ti to moc sluší jen se usměj! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky miluju plesy :) těším se na ně vždy celý rok :) moc děkuju za sweet comment(ono to česky zní divně "sladký" :D) :)

    OdpovědětVymazat
  3. pácia sa mi tvoje nausky.. tiez som take mala, ale uz neviem kde su :(

    OdpovědětVymazat
  4. super super fotky, jsi krásná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ples byl úžasný!!!! A ta Tvoje nová gepardí budna na fotce je taky úžasná! Fakt Ti ji závidím a těším se, až Tě v ní uvidím!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten kabát je opravdu krásnej! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. nausnice su super a zaujimava fotka.


    www.juliettefashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. což o to já bych byla taky ráda, kdo ne:) ale rozhodně kdybych byla na Lanvin kolekci napsala bych pravdu, to samé co teď:)

    moc se mi líbí to pudrové tílko a máš krásné naušnice.

    OdpovědětVymazat
  9. ha takový sekáč tu míváme taky, ale většinou jen jeden nebo dva dny a vše je za dvacku :)
    ooo ty šaty s volánky jsi tam taky ulovila??
    a moc ti to sluší,blog se mi líbí takže follow :)

    OdpovědětVymazat
  10. Simbli : Souhlasím, také ještě envím, jestli si ho někdy vemu :))
    Teres : Nene, jsou z Nextu
    Joll : Moc děkuji, akorát já se na tvůj blog nemůžu dostat :-( a šatky jsou z Háemka
    Všem strašně moc děkuji za komentáře!!!! :-*

    OdpovědětVymazat
  11. jejda jakto?:/
    adresa je http://jollburrfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat