pondělí 1. listopadu 2010

I want you to by my lovetoy!

Většina z vás tu píše, jak nesnáší Zimu. Přemýšlím, jestli ji také tak nemám ráda a vlastně ani nevím. Když opravdu mrzne, můžete si na sebe vzít snad cokoliv, nabalit se do čehokoliv a stejně je Vám zima a ještě vypadáte jak balíci. Nesnáším vypadat jako nějaký zápasník sumo!! :( Nebo když si sedím pěkně v teploučku doma a mamka mě vyžene s pejskem ... Ale! zase moc ráda nosím zimní doplňky jako je třeba čepice. Baví mě, že mi narozdíl od mých kamarádek co je nenosí nemrznou uši ;) Taky mám na Zimě ráda, že jsou Vánoce, což je můj oblíbený svátek, a že mám narozeniny :) Miluju, když je venku sníh a můj pejsek v něm dovádí dokud nevypadá jak sněhová koule, nebo když se jdeme s kamráda koulovat nebo sáňkovat. Líbí se mi, že je všude krásně bílo. No, prostě bych byla asi nejradši kdyby zima zůstala taková, jako je teď. Jen by mohlo ještě nasněžit. To bych byla spokojená, ták :-) Z poslední návštevy Prahy jsem si odvezla šatky, límec, palčáky(vše H&M) a klapky na uši. Ty bych si nikdy nekoupila, protože mi přijde, že na ně mé uši nejsou stavěné, ovšem v jednom krámku měli tyto. Jsou bezvadný, nejsou vůbec vidět a hlavně v nich je vážně teplíčko. Nosím je teď pořád :)
A konečně jsem se pustila do něčeho, co jsem chtěla už dlouho udělat! :)
Za celý minulý týden jsem neudělala jedinou fotku. Do čtvrtka jsem ho půjčila sestře a na víkend jsem odjela k příteli a zapoměla ho doma :-( a přitom by se dalo tolika věcí fotit, achjo. Štve mě to,no. Taky mám nové botky, kozačky s kožíškem. Brzy ukážu. Jsem z nich nadšená, ikdyž mi za víkend trošku zničily nožky :X :)) .... Další věc, která si myslím že stojí za zmíňku je, že mám novou kamrádku :) Pro vás to asi není vůbec důležité, ale pro mě velmi. Dlouho jsem nepotkala někoho, kdo by tak stejně myslel jako já. Občas když mluví mi přijde, že mi čte myšlenky :) Znáte to? No... Mějte se.)

Důležité upozornění! Vpravo do sloupku jsem dala ikonku AUKRO. Je to odkaz na mé aukro, kam přidávám nějaké věci k prodeji. Stačí jen kliknout, tak dyštak mrkněte ;-)

4 komentáře:

  1. Jéé moc se mi líbí zebra rukavičky...a s tou zimou souhlasím, miluji ji!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja nemam rada, kdyz je mi zima a ze se brzy stmiva...ale nemuzu se dockat, az bude praha krasne bila!

    a tu krabici jsi vyzdobila krasne :) ja neco podobneho planuju uz dlouho, ale nejak se k tomu ne a ne dokopat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já zimu miluju :). Jsem na ní tak trošku úchylná ;). Miluju vánoční atmosféru, vůni cukroví, jak pěkně křupe čerstvě napadaný sníh a všechno to okolo. Lidé jsou na sebe hodní a já jsem vždycky strašně dojatáá :).

    OdpovědětVymazat
  4. Tess : Děkuji, také se mi moc líbí :)

    zuzi : Přesně tak, to také nemám ráda, že je brzy tma :( Jinak děkuju, také plánuji zas brzy udělat další :))

    Veju : Joooono:) souhlasím :))

    OdpovědětVymazat