sobota 27. listopadu 2010

Jeden z mnoha.

Ve středu jsem jela za svou kamarádkou do Hradce Králové. Byl to nádherně strávený den zakončený u sklenky vína :) Samozřejmě, že to nebylo s nikým jiným, než s mou milovanou Katy! :) Konečně jsem nakoupila nějaké Vánoční dárečky a i něcopod stromeček pro sebe! :))

Jediné, co se na tom dnu moc nepovedlo je, že se mi nějak porouchal fotoaparát :(! Od té doby, co jsem kvůli Katy( :-P) vytáhla CF kartu už s ní nefunguje. Vůbec to nechápu a nevím co dělat.................
Minulý rok jsem dostala k narozeninám od kamarádky chlupatou kachní peněženku :/ :D Celý rok jsem ji přetrpěla a těšila se, jak si koupím nějakou novou a hádejte co jsem letos od stejné kamarádky dostala?!!! Další chlupatou kachní peněženku!!! jupííí :) *tired* :D Řekla jsem si dost! Už se za svou peněženku nechci stydět! A proto si už vybírám k Vánocům novou :) Tyto se mi velmi líbí a o jedné z nich přemýšlím.)

Nějak se nám ochaldilo,co? >:-)

Tento kalendář jsem si nechala udělat minulý rok k Vánocům. Na všech těch fotkách jsem se svým přítelem, idkyž to teda bylo docela riziko, protože kdo by tušil, že spolu do teď budem ?! :P ( jááá : ) .... Hlavně když to vidím, tak si uvědomuji, jak strašně rychle to vše utíká.

Zítra jdu poprvé na Zumbu. Šíleně se už těším! Chodíte na ni někdo? :)

Mějte se krásně a nezmrzněte!(mi) :))

7 komentářů:

  1. S tím foťákem Tě lituji, já pro změnu už rok hledám nabíječku k foťáku a nemůžu ji najít, takže sem bez foťáku :D Jinak se mi moc líbí rukavice na 4. fotce, můžu se zeptat, odkud jsou? :)) kuju

    OdpovědětVymazat
  2. ááá klapky na uši :-) sháním chlupatéé ;-)

    jinak z těch peněženek se mi asi nejvíc líbí ta vpravo nahoře nebo ta vlevo dole :-)

    OdpovědětVymazat
  3. jéé ten kalendář je parádní! Natie:)

    OdpovědětVymazat
  4. máš mo krásný rukavice a šátek! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Fajné klapky na uši! :-)
    http://dasdushablog.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Tess : Ty rukavice jsem vyhrabala v koši, kde máme samé zimní věci. Nosila je mamka, ale to už je tak 15let zpátky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta dakiňácká je moc hezká!do tý bych šla hned :D

    OdpovědětVymazat